Film

Een in 1987 op super8 gemaakt filmpje, in 2012 opnieuw digitaal gemonteerd.

De INBREKERS

Op de 8ste verjaardag van Roel in 1996 dus, maakten we een filmpje om eens te zien hoe dat nu werkt. De mannen en vrouwen bedachten zelf een avontuur wat we vervolgens verfilmden.

BASIS VOOR BETER

Van 2014 tot 2019 deed ik met theaterdocent David Vermeulen videoprojecten op diverse basisscholen in Weert en omgeving. Begin 2019 kwam er dus abrupt een einde aan mijn bijdrage. Vandaar dat ik alleen de ‘making of’ van 2018 kan plaatsen.

In 2015 werd er een videoclip over ons project gemaakt door Beeldvang Merkatelier uit Weert ter promotie van het project door de Rabobank.

 

SCHRIJVEN MET LICHT

In 2009 deed ik fotografieprojecten op een aantal lagere scholen rond Weert. Dit was nog helemaal analoog; de eerste les legde ik uit wat voor soorten fotografie er zijn. De tweede les kwam de klas bij mij in de DOKA om een contactafdruk te maken. Vervolgens liet ik een toestelletje in de klas waar met een groepje een beeldverhaal van vijf foto’s moesten maken. Ze plakten ze op een vel en die werden in de laatste les besproken. 

 

STUDY FOR A SCLUPTURE 1989

Ik maakte een serie foto’s die ik al eens tentoon stelde. Maar hier als serie geanimeerd. Muziek; Ali Farka Touré – Ry Cooder, Talking Timbuktu.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *