Over mij

Welkom op mijn homepage

 Bijna 25 jaar ben ik actief geweest als fotografiedocent; ik gaf cursussen aan volwassenen en jongeren, deed projecten op lagere- en middelbare scholen. Ook gaf ik samen met een collega videoprojecten op lagere scholen. Groep 7 of 8 produceerden als groep een korte film over een maatschappelijk onderwerp dat hen direct aan ging. Van concept, scenario, acteren en regisseren inclusief techniek van opnamen, helemaal in eigen beheer. Voor een making-of-filmpje van 2018 (mijn laatste) zie pagina FILM. 

Op 7 april 2019 werd ik op mijn racefiets, na een tocht op weg naar huis, aangereden door een auto die met ruim 60 km p/u door rood reed. Ik raakte ernstig gewond en ben sinds die tijd arbeidsongeschikt. 

Vanaf toen ben ik genoodzaakt me op een andere manier met fotografie en visuele media bezig te houden. Op deze site vind je verschillende delen van mijn bezigheden in de loop der jaren terug. Schetsen, tekeningen en schilderijen van tijdens en na mijn academietijd. Fotografie in het algemeen en mijn spiegelproject door de jaren heen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *